wij werken aan het aanbod voor 2020 - 2021

Super Premiere

periode 30/11/2019 - 21/12/2019

Short- of Weekski

Hoe te kiezen?

Periode:  Men maakt een keuze tussen één van de 5 periodes en bepaalt het tijdstip en de lengte van je skiverlof.

Short of weekski: Men bepaalt de lengte van verblijf zelf rekeninghoudend met vluchtdagen en beschikbaarheid van de hotels.

Vervoer: keuze tussen eigen vervoer, vliegtuig of shuttle

Keuze Hotel: keuze tussen 3*, 3*s en 4*s 

Prijs: Prijzen worden vermeld vanaf, prijzen worden aangepast naar aanleiding van keuze periode. aantal dagen, hotel, extras.

Prijzen worden steeds aangevraagd en bevestigt via een persoonlijke offerte.

Na jullie keuze komen wij de afferte bij u bespreken zodat al jullie wensen vast gelegd worden.

Een keuze van onze dagelijkse tochten

Dag 1

Na een nachtelijkr rust en een heerlijk ontbijt klikken we onze ski’s aan om het gebied van Alta Badia te ontdekken, Corvara-San Casiano-la Villa-Badia-la Cruz, om dan terug te keren. Onderweg nemen we de WK slalompiste van Alta-Badia mee. Moe en voldaan sluiten we af in Jimmy’s hutte in Colfosco. 

Dag 4

Bijna vergeten maar de sella ronda hebben we nog niet vollledig afgewerkt, dus via Val Gardena over Santa Christina werken we de groene route af, naar gelang het tempo bepalen we onze culinaire stop de dag zelf, maar zo als alle dagen gaan we enkel voor nog beter waar jullie respons ons alleen maar kan bij helpen.

Dag 2

Vangen we vroeg aan om via Arabba naar de marmolade te skiën, de koningin van de dolomieten, gletscher met een hoogte van 3.342m. Na deze wondermooie afdaling gaan we richting val di fassa om daar te gaan eten in één van de toprestaurants van zuid-tirol, Fienile Monte om daarna rustig naar Corvara terug te keren.

Dag 5

Als het niveau en het weer het ons toe laat staat er een lange tocht op het programma. We gaan over de kronplatz richting 3 cime, hier stappen van onze ski's recht in de trein waar een glaasje prosecco onze dorst lest. Een dag genieten van wondermooie uitzichten

Dag 3

Beginnen we met bus of helikopter, we gaan richting Cortina D’Ampezzo om een deel van la grande geurra route skiën, en  via Lagazuoi  keren we terug naar corvara. Daar brengen we een culinair bezoekje bij col pradat, wij sparen onze benen de laatste uren zodat we nog kunnen genieten van ‘L Murin.

Dag 6

Onze laatste dag gaan we volop genieten van onze skistijl en leggen we deze ook vast in een fotoreportage, we bezoeken onze leukste plekjes van de sella nogmaals maar dan in omgekeerde richting. Onze week sluiten we af met een mooie verrassing. 

Reizen worden mede georganiseerd en onder de garantie  van  

uni trips.png
allianz.png
VVR.png
amlin.png
val di fassa.png
altabadia.png
trentino.png

© 2018 Ski, Chill & Enjoy. Proudly created with  Wix

dolomiti superski.png