top of page

waarom begeleid skiën?


Indien je 100% van je skireis wilt genieten vraagt deze een goede voorbereiding. Vervoer, materiaal, kennis van het gebied, weersomstandigheden, alternatieven, enz...

Punten waar je best rekening mee houdt voor je vertrek.

Bij een begeleide reis wordt het grootste deel van de voorbereiding voor jou georganiseerd zodat jij elke minuut van je skivakantie kunt genieten.

Het moment dat je op de bus, vliegtuig of je eigen vervoer neemt, moet jij je geen zorgen meer maken; staat alles voor je klaar of is de planning opgemaakt om jouw reis onvergetelijk te maken.

Het hotel verwacht je, je skipassen liggen klaar, de verhuurwinkel staat paraat om jou te begeleiden met materiaal, je begeleider trappelt om jou van het skigebied te laten genieten. Beginners en ervaren skiërs; alles op maat voor jou geregeld.

Begeleider, initiator of instructeur ontvangen jou om je vol vertrouwen te laten genieten van de piste, geen tijdsverlies om uit te zoeken. Waar moeten we zijn? Waar gaan we heen? Waar gaan we eten? De meeste kennen dan ook de betere hutjes om iets te drinken of te eten.

Over het algemeen is de begeleiding een halve dag maar er worden ook volledige dagen aangeboden.

Ski, Chill & Enjoy begeleidt jou tijdens je volgende reis van A tot Z. Wil jij enkel dat we jouw hotel boeken of zoek je een volledig pakket op maat? Graag luisteren we naar jullie wensen en maken wij van jullie volgend skiverlof een onvergetelijk skiavontuur.

33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page